Rejsetips

Send postkort til dem derhjemme

Det er alid hyggeligt at dele sine oplevelser med dem derhjemme. Til gengæld kan det lægge en dæmper på trangen til at sende postkortene, at man ikke bare skal have dem købt og skrevet, men også skal have fat i frimærker og en postkasse. Med en app kan du klare det hele på én gang fra hotelværelset eller solstolen ved poolen. Og du kan bruge jeres egne favoritbilleder, så det hele bliver endnu mere personligt.

Vi bruger oftest Touchnote, når vi skriver hjem. Prisen afhænger af, hvor mange kort, I vil sende, og hvor credits, du dermed har brug for at købe hos Touchnote. Får du købt flere, end du lige orker at bruge, så fortvivl dog ikke, for de kan sagtens gemmes til jeres næste rejse.

Touchnotekort sendes fra England, Tyskland, USA og Australien, alt efter modtager. Sender du et kort til Danmark, vil det typisk være 3-5 dage undervejs.

Et alternativ er Postnordens Postkortet. Det koster typisk 19 kr. at sende et personligt postkort herfra.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.