Rejsetips

Nye pasregler

Fra 7. oktober 2017 er der nye pasregler i EU. De betyder, at alle rejsende, der krydser Schengengrænsen skal have scannet pas i paskontrollen. Det kan give jer længere rejsetid i lufthavnen, hvis I står og skal på efterårsferie i et ikke-Schengenland. (Hvis I rejser inden for Schengen – til Belgien, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Italien, Letland, Litauen, luxembourg, Malta, Nederlandene, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn eller Østrig – eller til Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz bliver I ikke berørte af de nye regler).

Læs mere på CPH Airports hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.