Rejsetips, Sådan bruger du den

Leg og lær med Google Translate

Har du endnu ikke prøvet Google Translate, så gør det, så snart du er færdig på siderne her. Det er et af de steder, hvor man godt kan have det sjovt og lære noget på samme tid. Både som barn og som voksen.

Google Translate oversætter og staver. Men den gør mere end det. Hvis I skal til et land, hvor I ikke kender ret meget til sproget på forhånd, så bliver I rigtig glade for, at Google faktisk også kan læse det oversatte op, så I tilmed får udtalen foræret. Voila!

Google Translate fås også som app til jeres smartphones. Husk at hive den ned, inden I tager afsted.

Du skal selvfølgelig huske, at selvom Google er ret klog, så misforstår den dig indimellem eller tager fejl. Min hvis du bruger din egen (og dine voksnes) sunde fornuft, så vil I garanteret komme langt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.